Elbillading til både privat og næring

Vi formidler ladebokser og installasjon til privatkunder, så vel som bedrifter, sameier og borettslag. Ta kontakt for bestilling og eventuelt andre spørsmål.

Se ulike ladepakker og ladestasjoner

Her ser du en oversikt over hvilke leverandører vi kan levere og montere elbilladere/ladestasjoner fra. Trykk på logoene for å se utvalget til leverandørene. Du velger selvsagt selv om du ønsker å kjøpe laderen selv og får oss til å utføre installasjonen, eller om du vil at vi både skal skaffe og montere den for deg. Om du besitter andre ladestasjoner enn fra leverandørene under, kan vi selvsagt også montere disse for deg. Tjenesten leveres i samarbeid med autorisert installatør West Elektro Team AS.

Har du funnet din lader? Fyll ut bestillingsskjemaet, og vi garanterer deg rask tilbakemelding som involverer et pristilbud.

Installasjon av elbilladere

Mange lader fortsatt bilene sine i vanlig stikkontakt, dette kan derimot være både brannfarlig og lite kostnadbesparende. Ved å få installert en ladeboks sikrer du at bilen lades trygt, forskriftsmessig og effektivt etter dine ønsker og behov.

Ved å trekke på våre erfaringer innen kundeservice gjennom over 30 år ønsker Elektrotec AS å kunne tilby en trygg og god installasjonsprosess. Helt fra kartlegging av ønsker og muligheter, via befaring og til slutt installasjon. Vi ønsker kort sagt å gjøre prosessen mest mulig forutsigbar og minst mulig komplisert for sluttkunden. Vårt mål innenfor dette tjenesteområdet er å imøtekomme kundens ønsker og behov til en konkurransedyktig pris.

Elektrotec AS kan levere flere forskjellige merker av ladestasjoner, og vi er blant annet offisiell partner for EVBox i Bergen. Vi kan selvsagt også utføre montering på ladere som kunde selv kjøper inn.

Tjenesten leveres i samarbeid med autorisert installatør West Elektro Team AS.

Fyll ut skjemaet, og vi kommer raskt tilbake til deg for et prisoverslag på ditt ønske