Ledende innen reparasjon og service av hvitevarer, kjøl og TV

Elektrotec ble etablert tilbake i 1987 av elektroreparatøren Kenneth Jarle Andersen. Gjennom en fartstid på over 30 år har selskapet utviklet seg til å bli en av landets ledende tjenesteleverandører innen reparasjon av forbrukerelektronikk, herunder hvitevare, kjøl og TV. Gjennom kontrakter med flere internasjonale aktører som Samsung, LG, Whirlpool og Grundig, samt medlemskap i den nasjonale reparasjonskjeden Elesco Norge, håndterer selskapet et stort volum av ordrer hver eneste dag.

Elektrotec AS har sitt hovedkontor på Askøy utenfor Bergen. Selskapet dekker i dag Vestlandet , samt Møre og Romsdal. Selskapet har også i perioder håndtert områder som Stavanger og Haugesund. Videre betjenes bedriftskunder over hele landet.

I senere tid har selskapet også gjennom ulike avtaler utviklet seg innen elektrisk installasjon, her med hovedvekt på montering av billadere. Gjennom kontrakter med bilforhandlere og leverandører av ladebokser har selskapet sikret seg en solid posisjon i markedet og er i stadig vekst. Det fokuseres sterkt på å trekke inn i installasjonsprosessen den erfaring som er bygget opp gjennom over 30 år med kundeservice og tjenesteleveranse, herunder vårt motto «Kvalitet & Kompetanse».

Gjennom Samsung Tower Team utfører vi en konsulenttjeneste og first line teknisk support som omfatter hovedandelen av Samsung sin service i Norge. Reparasjonene sendes digitalt til Elektrotec AS sitt hovedkontor i Bergen, hvor ordrene screenes og evalueres før de sendes videre ut i landet. Vi er ekstremt stolte over en slik avtale med en aktør på Samsungs størrelse, og for oss et dette et bevis på at vi definitivt har gjort noe riktig de siste årene.

Enorm utvikling

I sin spede begynnelse var Elektrotec basert i en trang kjeller uten verken ordentlig toalett eller innlagt vann. Kenneth Andersen fikk etter hvert med seg sin bror, Geir-Bjarte Andersen og sin far Egil Andersen. Geir-Bjarte som i dag er servicesjef ved Elektrotec AS ble i 2012 kåret til en av Europas mest kvalifiserte teknikere av Samsung.

Etter en periode i nye lokaler og med butikkdrift flyttet selskapet igjen og innførte en rendyrking av reparasjonsvirksomheten. Siden den gang har selskapet stadig vært i en vekstfase som fortsetter den dag i dag, og har siden 2008 hatt sitt hjem i moderne lokaler ved Storebotn Næringspark utenfor Bergen.

I 2018 ble Elektrotec AS opprettet som et nytt aksjeselskap under sitt moderselskap Kleppestø Eiendom AS. Selskapet eies og drives i dag av far og sønn, Kenneth og Hans Marius Andersen. Kjennetegnet på selskapet er lysten og viljen til alltid å være i utvikling, kombinert med et sterkt ønske om å alltid levere den beste servicen og det beste produktet som er tilgjengelig på markedet.

Elektrotec AS arbeider hver dag med å utvikle og gjennomføre sitt motto Kvalitet & Kompetanse i alle ledd.

Ledelse

ansatt1

Kenneth J. Andersen

Daglig Leder og Eier

kenneth.andersen@elektrotec.no

hans-marius

Hans Marius Andersen

Assisterende Daglig Leder og Eier

hans-marius.andersen@elektrotec.no

2

Geir-Bjarte Andersen

Servicesjef (Head Of Service)

geir-bjarte.andersen@elektrotec.no